Plébániánk hirdetései – Évközi 31. vasárnap

 1. Köszönöm a héten kapott segítségeket. Külön köszönöm a szombati nagytakarításon és templomunk felkészítésén résztvevőknek a szolgálataikat.
 2. 2016. november 4-én „Házas esték” kurzus indul a Családpasztorációs Iroda szervezésében és épületében (Veszprém, Vár u. 21.). Az előadássorozat a házastársi kapcsolat megerősítését szolgálja, témája a konfliktusok kezelése. További részletek a hirdetőtáblán olvashatók.
 3. Érsek atyánk engedélyével és támogatásával két aláírásgyűjtés kezdődik a mai nappal templomainkban.
  – A Magyar Keresztény Misszió Alapítvány kezdeményezése: Alkotmányunk Szabadság és felelősség c. fejezetének II. cikke így hangzik: “Az emberi méltóság sérthetetlen. Minden embernek joga van az élethez és az emberi méltósághoz, a magzat életét a fogantatástól kezdve védelem illeti meg.” Kezdeményezésünk célja annak elérése, hogy a második mondat így hangozzék: “Minden embernek joga van az élethez és az emberi méltósághoz, a magzat is ember és joga van az élethez, fogantatástól kezdve védelem illeti meg.
  – „Anya, Apa, Gyerekek” európai aláírásgyűjtés a házasságért és a családért.
  Kérem a kedves testvéreket, hogy írják alá a kihelyezett íveket.
 4. Plébániánk buszos zarándoklatot szervez Rómába április 17. (húsvéthétfő) és április 22. (szombat) között. Részvételi díj felnőtteknek 100.000 Ft/fő, hittanosainknak 50.000 Ft/fő. A belépődíjak (kb. 90 EUR/fő) a helyszínen egyénileg fizetendők. Elhelyezés 2-3 ágyas szobákban, reggelivel és vacsorával. Jelentkezés 2016. november 20-ig az első részlet befizetésével Tell Nándor hitoktatónál.
 5. A héten búcsút vettünk Kurdi Gáborné nővérünktől, imádkozzunk érte!
 6. A hét szentmiséinek és programjainak rendje:evkozi-31-2

Vélemény, hozzászólás?