1. A múlt héten lezajlott a hittantábor. Köszönjük a segítséget és támogatást Czaun Jánosnak. Köszönjük a régi iskola használatának lehetőségét a Gyulafirátótért Közhasznú Egyesületnek. Köszönjük a szíves vendéglátást Ft. Simon Gábor és Ft. Simon István plébános atyáknak. Köszönjük az adományait és munkáját Kreschka Károlynak, Kobela Róbert Sándornak, Majkó Józsefnének, Glatz Zoltánnénak, Lang Jánosnénak, Kárpáti Zoltánnénak, Varga Gábornak. Köszönjük a segítségét Hermann Ferencné Edit néninek és Rózenberszki Boglárkának, valamint Boleraczkiné Hári Mariannának, Csefkóné Klepeisz Tímeának, Sinkáné Glatz Henriettának, Czirákiné Berninek. Köszönjük a középiskolás segítők: Hercz Cintia, Cziráki Bettina, Varga Réka, Szuntheimer Szabolcs munkáját. Köszönjük mindenkinek, aki bármi módon hozzájárult a tábor létrejöttéhez.
  2. Ferenc pápa kinevezte a Főegyházmegyénk új érsekét, Udvardy György pécsi püspököt. Beiktatására augusztus 31-én kerül sor. Isten hozta.
  3. A hét első felében festési munkálatok lesznek a plébániatemplomban. Ha valakinek lenne szalag-, excenter- és multicsiszolója amit kölcsön tudna adni, erre a néhány napra, kérem jelezze. Hálásan köszönöm előre is. Segíteni is lehet!
  4. A héten utolsó útjára kísértük Gerván Károly testvérünket, imádkozzunk érte!
  5. A hét szentmiséinek és programjainak rendje:
Kategória: Egyéb

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder