hirdetés

  1. Megköszönöm minden kedves testvérünknek, akik a múlt héten a plébánia és a templomok körül segítettek, adományoztak, ajándékoztak.
  2. Ma (vasárnap) 14 órakor rózsafüzér titokcsere lesz a plébániatemplomban.
  3. 7-én (hétfőn) kezdődik meg a hittantáborunk. Szentmise 9:30-kor lesz a plébániatemplomban. Este nem lesz külön szentmise.
  4.  9-én (szerdán) Zhao Rong Szent Ágoston és társai vértanúk emléknapja lesz.
  5. 10-én (csütörtökön) nem lesz nyilvános szentmise.
  6. 11-én (pénteken) Szent Benek apát, Európa fővédőszentjének ünnepe lesz.  Veszprémben, illetve Veszprém körül imanap és virrasztás lesz. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók. 21 órakor celebrálok szentmisét a Csatárhegyen.A plébániatemplomban nem lesz szentmise.
  7. 12-én (szombaton) 10 órától érseki szentmise lesz a Rab Máriánál. A ministránsfoglalkozás elmarad. A plébániai képviselőtestületek gazdasági bizottságainak tagjait 16:30-ra várom a plébániára a második negyedéves számvizsgálat alkalmából. (A gazdasági bizottság tagjai: világi elnökök, gondnokok, számvizsgálók és a könyvelő, de bármely tagot szívesen látok.) Este nem lesz szentmise, aki teheti, kérem hogy a Rab Máriához jöjjön a főpásztor által celebrált szentmisére. Ebben segítsük is egymást!

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder