hirdetés

  1. A mai vasárnap 14 órakor rózsafüzér titokcsere lesz a plébániatemplomban. Szeretettel várom azon testvéreinket is, akik eddig nem voltak társulati tagok, de szívesen csatlakoznának a Szűzanya csapatához.
  2. 6-án (hétfőn) Vízkereszt főünnepe lesz. Idéntől parancsolt ünnep. Szentmisék a plébániatemplomban 9:30-kor és 18 órakor lesznek. Az ünnepélyes vízszentelés az esti szentmisén lesz. Kádártán 16:30-kor lesz szentmise.
  3. 7-én (kedden) az esti szentmisét elhunyt Epinger Antalné Mária nővérünkért ajánlom fel halálának 1. évfordulóján. A szentmise után felnőtt katekézist tartunk a plébánián, melyre kérem a testvéreket, hogy Szentírást hozzanak magukkal.
  4. 8-án (szerdán) és 9-én (csütörtökön) nem lesznek nyilvános szentmisék.
  5. 10-én (pénteken) 14 órakor lesz Kopácsi Imre testvérünk gyászmiséje, majd 15 órakor temetése a felső temetőben. Az esti szentmisét pedig elhunyt Fersch János testvérünkért halálának 7. évfordulóján, továbbá elhunyt szüleiért és testvéreiért ajánlom fel.
  6. 11-én (szombaton) 15 órától ministráns foglalkozást tartunk a plébánián.
  7. Előreláthatóan a héten rendkívüli képviselőtestületi gyűlést fogunk tartani. Ennek pontos időpontjáról meg nem tudok nyilatkozni, de amint ez kiderül, értesíteni fogom a tagokat. Előre is köszönöm a megértést, a megjelenést és a munkát.
  8. Előre hirdetem, hogy április 23-27 között zarándoklatra hívják a kedves testvéreket Lengyelországba. Részletek a hirdetőtáblán megtalálhatók.
  9. A héten utolsó útjára kísértük Vankó Ferencné Julianna nővérünket, imádkozzunk érte!
Kategória: Hirdetés

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder