1. hirdetés27-én (hétfőn) nem lesz nyilvános szentmise.
  2. 28-án (kedden) Aquinói Szent Tamás áldozópap és egyháztanító emléknapja lesz. Az esti szentmise után felnőtt katekézis tartunk a plébánián, melyen folytatjuk a Szent Pál rómaiakhoz írt levelének közös olvasását. Kérem, hogy Szentírást hozzanak magukkal a testvérek.
  3. 29-én (szerdán) nem lesz nyilvános szentmise.
  4. 30-án (csütörtökön) nem lesz nyilvános szentmise.
  5. 31-én (pénteken) Bosco Szent János áldozópap emléknapja lesz.
  6. 1-én (szombaton) 15 órakor ministráns foglalkozás lesz a plébánián.
  7. Jövő vasárnap Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe lesz. Az időjárás függvényében gyertyás körmenetet tartunk a 9:30-kor kezdődő diákmisén. 13 órakor lesz Kovács Bálint kistestvérünk keresztelője a plébániatemplomban. 14 órakor rózsafüzér titokcserét tartunk. Az esti szentmisét pedig elhunyt Zoltán és Erzsébet szülőkért ajánlom fel.
  8. Megkezdődik a kötelező egyházi hozzájárulás (egyházi adó) befizetése. Ettől az évtől az Érsekség leirata alapján keresőknek évi 4000 Ft, nyugdíjasoknak évi 3500 Ft lesz a hozzájárulás mértéke. A hagyományoknak megfelelően Gyulafirátóton az első ütemben a testvérek jelentkezését várjuk a már megszokott helyeken: a plébánián, ifj. Kárpáti Zoltánnál, Proszt Mátyásnál, Hock Józsefnél és Kárpáti Zoltánnénál. Idéntől kedvezményt nem tudunk biztosítani sem az önkéntesen behozóknak, sem a 80 év felettieknek. Mégis kérem a testvéreket, hogy akinek az anyagi lehetősége már most megengedi, jelentkezzen valamely átvételi ponton.

 

Kategória: Hirdetés

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder