1. hirdetésMegköszönöm minden kedves testvérünknek, akik a héten a plébánia és a templomok körül segítségemre voltak.
  2. 11-én (hétfőn) Szent Klára szűz emléknapja lesz.
  3. 12-én és 13-án (kedden és szerdán) nem lesznek nyilvános szentmisék.
  4. 14-én (csütörtökön) lesz plébániánk nyári szentségimádási napja. Az Oltáriszentséget 9 és 12 óra között helyezzük ki imádásra. Ezen időtartamra kérem a testvéreket, hogy iratkozzanak fel a sekrestyében fél órás intervallumokra. Délután 14:30-kor lesz Németh Zoltánné Rupp Mária nővérünk gyászmiséje a plébániatemplomban, majd 16 órakor a temetése Kádártán. Este már nem lesz szentmise.
  5. 15-én (pénteken) Nagyboldogasszony főünnepe lesz. Parancsolt ünnep, azaz vasárnaphoz hasonlóan a szentmisén való részvétel halálos bűn terhe mellett kötelező. Kádártán 18 órakor, Gyulafirátóton 19 órakor lesznek főünnepi szentmisék.
  6. 16-án (szombaton) Szent Ponciánusz pápa és Szent Hippolitus áldozópap vértanúk emléknapja lesz.15 órakor ministránsfoglalkozást tartunk.
  7. A Veszprémi Érseki Hittudományi Főiskola felvételt hirdet hitéleti szakokon. Részletek a hirdetőtáblán, illetve ide kattintva találhatók.
  8. A Veszprémi Főegyházmegyei Ifjúsági Iroda rajz- és médiapályázatot hirdet az egyházmegye területén élő ifjúság számára 12 és 35 év között. Részletek a hirdetőtáblán, illetve ide kattintva találhatók..
  9. A Gyulafirátóti Egyházközség szerveződő kórusa várja minden olyan gyermek, fiatal és idős testvér jelentkezését, akik énekes szolgálatukkal szívesen emelik a liturgia, az ünnepi szentmisék, esküvők, temetések fényét! Jelentkezés a szentmisék után Szaturi György kántornál.

 

Kategória: Hirdetés

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder