Plébániánk hirdetései – Évközi 21. vasárnap – 2014. augusztus 24.

 1. hirdetésMegköszönöm minden kedves testvérünknek, akik a héten a plébánia és a templomok körül segítségemre voltak.
 2. A mai vasárnapon a 9:30-kor kezdődő szentmisét elhunyt Székely Gyula és neje Ilona, és leányuk Erika testvéreinkért ajánlom fel.  Az esti szentmisét pedig elhunyt Hock Szabolcs testvérünkért mutatom be halálának 1. évfordulóján.
 3. 25-én (hétfőn) Kalazanci Szent József áldozópap emléknapja lesz.
 4. 26-án (kedden) nem lesz nyilvános szentmise.  
 5. 27-én (szerdán) Szent Mónika emléknapja lesz. A szentmisét azokért az édesanyákért ajánlom fel, akik szenvednek gyermekük rossz útra térése miatt és imádkoznak a megtéréséért.
 6. 28-án (csütörtökön) Szent Ágoston püspök és egyháztanító emléknapja lesz.Az esti szentmisét elhunyt Ebele István és Ebele György testvéreinkért ajánlom fel haláluk évfordulóján.
 7. 29-én (pénteken) Keresztelő Szent János vértanúságának emléknapja lesz.
 8. 30-án (szombaton) 15 órakor ministráns foglalkozást tartunk. 17 órára várom a plébániára a 4. osztályos hittanosok szüleit szülői értekezletre.
 9. A Veszprémi Érseki Hittudományi Főiskola felvételt hirdet hitéleti szakokon. Részletek a hirdetőtáblán találhatók.
 10. A Veszprémi Főegyházmegyei Ifjúsági Iroda rajz- és médiapályázatot hirdet az egyházmegye területén élő ifjúság számára 12 és 35 év között. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók.
 11. Várjuk azon testvérek jelentkezését, akik vállalnák, hogy rendszeres időközönként segítenek a plébániatemplom díszítésében.
 12. Előre hirdetem, hogy szeptember 1-től az esti szentmisék kezdési időpontja 18 órára változik.
 13. Szeptember 6-án szombaton lesz a Rab Mária búcsúja. Ezen alkalomból gyalogosan zarándokolunk el a 11 órakor kezdődő ünnepi szentmisére. A szentmise után agapé lesz. Várjuk azon testvérek jelentkezését, akik szívesen részt vennének az úton.
 14. A héten utolsó útjára kísértük Kripli Károlyné Margit nővérünket, imádkozzunk érte!

Vélemény, hozzászólás?