1. hirdetésMegköszönöm minden kedves testvérünknek, akik a héten segítségemre voltak a plébánia és a templomok körül.
  2. A mai vasárnapon a Szent Erzsébet kenyérmegáldás és kiosztás lesz. Az esti szentmisét Cziráki Károlyné szül. Angermann Erzsébet nővérünkért halálának 10. évfordulóján, és férjéért Károlyért ajánlom fel.
  3. 17-én (hétfőn) és 18-án (kedden) nem lesznek nyilvános szentmisék.
  4. 18-án (kedden) 17 órakor a Padányi Katolikus Iskola beiskolázási tájékoztatót tart a 2015/1016-os tanévben induló négy és nyolcévfolyamos gimnáziumi és egészségügyi szakközépiskolai képzéseiről.
  5. 19-én (szerdán) Árpád-házi Szent Erzsébet ünnepe lesz.
  6. 21-én (pénteken) esti szentmisét idős Bujtás István testvérünkért halálának 29. évfordulóján, idős Bujtás Istvánné szül. Farkas Márta nővérünkért halálának 10. évfordulóján, és ifj. Bujtás István testvérünkért halálának 10. évfordulóján ajánlom fel.
  7. 22-én (szombaton) 9 órakor a plébániai képviselőtestület gyulafirátóti tagjainak lesz gyűlése a plébánián, 11 órakor pedig a plébániai képviselőtestület kádártai tagjainak lesz gyűlése a kádártai templomban. A tagok megjelenésére számítok. 15 órakor lesz a negyedikes hittancsoportosok és szülei számára bemutató, nyílt óra a plébánián. A ministránsfoglalkozás elmarad. Az esti szentmisét elhunyt Heinbach Antal és neje, és elhunyt nagyszülőkért ajánlom fel.
  8. 16-án (jövő vasárnap) Krisztus, a Mindenség Királyának főünnepe lesz. 12 órakor Jelinkó Aliz kistestvérünk keresztelője lesz a plébániatemplomban. 15 órakor kezdődik a Gyulafirátóti Művelődési Házban A Viskó című előadás, melyet nagyon ajánlok a kedves testvéreknek. Részletek a kitett plakátokon olvashatók. Az esti szentmise keretében pedig egyik katekumenünk (hittanulónk) bérmálása és első szentáldozása lesz.
  9. Előre hirdetem, hogy 2015. január 15-én a plébániai képviselőtestületek megbízatásának ideje lejár. Ezért az előttünk álló adventi időben választásokra kerül sor. Már most kérek mindenkit, hogy kezdjen el gondolkodni és esetleg családi körben beszélgetni arról, hogy kiket szeretnének a plébánia tanácsadó testületébe javasolni. Olyan személyek javasolhatók, akik 18. életévüket betöltötték, de még nem 71 évesek, megbérmáltak és keresztény nevükhöz méltó életet élnek (rendezett családi háttér, és gyakorló vallásos élet), fegyelmezett tárgyalóképességgel rendelkeznek, és hajlandók ellátni ezt a feladatot.
  10. A héten utolsó útjára kísértük özv. Szépi Ferencné Molnár Margit nővérünket, imádkozzunk érte!
Kategória: Hirdetés

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder