1. hirdetésMegköszönöm minden kedves testvérünknek, akik a héten a plébánia és a templomok körül segítségemre voltak.
  2. Az adventi szent idő egyik legszebb hagyománya a hajnali, rorate szentmise. Emlékeztet bennünket, hogy Jézus Krisztus születése előtt az egész emberiség sötétben járt, vele azonban világosság támadt az emberek számára. Szeretettel hívom és várom a kedves testvéreket ezekre a szentmisékre. Amely napon rorate mise van, este már nem lesz szentmise.
  3. 1-én (hétfőn) és 2-án (kedden) nem lesznek nyilvános szentmisék.
  4. 3-án (szerdán) Xavéri Szent Ferenc áldozópap emléknapján, reggel 6 órakor rorate szentmise lesz.
  5. 4-én (csütörtökön) elsőcsütörtök 17:15-től szentségimádást tartunk a plébániatemplomban, majd 18 órától lesz szentmise.
  6. 5-én (pénteken) elsőpéntek Szentmise Kádártán 17 órakor, Gyulafirátóton 18 órakor kezdődik. Mindkét szentmise előtt gyóntatás lesz. Ezen a napon 10 órától a Veszprémi Érseki Hittudományi Főiskola nyílt napot tart, melyre szeretettel várnak minden érdeklődőt. Részletek a www.vhf.hu honlapon találhatók.
  7. 6-án (szombaton) 9-12 óráig lesz az Egyházmegyei Ifjúsági Iroda szervezésében a adventi kézműves játszóház a régi helyén, a Vár u. 25. szám alatt. Részletek a hirdetőtáblán találhatók. 15 órától ministránsfoglalkozást tartunk. 18 órakor lesz szentmise, melyet Majkó Mihály és neje Brigitta testvéreinkért ajánlok fel.
  8. 7-én (jövő vasárnap) a diákmisén egy különleges vendéget látunk vendégül. 🙂  Az esti szentmisét Kaufmann Ferenc testvérünkért halálának 7. évfordulóján, illetve a Kaufmann család élő és megholt tagjaiért ajánlom fel.
  9. Továbbra is várja a Kántor Úr azon gyermekek jelentkezését, akik szerepelnének az ádventi áhítaton.

Kategória: Hirdetés

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder