Adventi Áhítat

Nagy szeretettel várunk mindenkit a 2018. december 9-én, vasárnap 16.00 órakor kezdődő Adventi Áhítatra a Gyulafirátóti Plébániatemplomba. Az áhítatot követően pedig a régi iskola épületébe egy szerény agapéra. Az agapéhoz szeretettel fogadunk süteményeket, amelyeket 15.30-tól az áhítat kezdetéig lehet leadni a régi iskolában.

Szerző: hitoktato | Közzétéve: telt el a közzététel óta

Adventi koszorú készítés Kádártán

Háromszor annyian, kb. 25-en készítettek adventi koszorút Kádártán, mint az előző évben. Köszönjük Tósoki Gina faluház vezetőnek, hogy  ismét birtokba vehettük a faluházat. Reméljük, hogy Isten segítségével jövőre már a megújuló, kibővülő templom mellett felépülő új közösségi ház adhat majd otthont a rendezvénynek.  

Szerző: hitoktato | Közzétéve: telt el a közzététel óta

Plébániánk hirdetései – Krisztus, a Mindenség Királya

1. Köszönetet mondok a heti segítségekért, szolgálatokért! 2. Felálltak a csoportok az idei Kriszkindlire. Egy jelentkezőre azonban még szükségünk lenne. Kérem, ha valaki vállalná ezt a szolgálatot, akkor jelentkezzen, hogy az ötödik csoport is el tudjon indulni. Köszönöm! 3. December 8-án adventi lelki nap lesz Sümegen. Többen érdeklődtek már, hogy Bővebben……

Szerző: plebanos | Közzétéve: telt el a közzététel óta