1. Jövő vasárnap ünnepeljük Úrnapját. A délelőtt folyamán lesznek a körmenetek mindkét egyházközségben. Gyulafirátóton a délelőtti szentmise a megszokottnál fél órával korábban kezdődik. Kérem a kedves testvéreket, hogy a hagyományainknak megfelelően készítsék el az oltárokat. Kérek mindenkit, hogy a plébániatemplom virágszőnyegéhez az elmúlt két év gyakorlatának megfelelően gyűjtsenek és hozzanak virágszirmokat, illetve virágfejeket, lehetőleg szín szerint válogatva, továbbá kérem, hogy aki teheti, jöjjön segédkezni az építésben is. Nagyon köszönöm!
2. Kikerült a Mária Oltárra egy adománygyűjtő doboz, melybe Szaturi György kántor búcsúajándékára gyűjtünk. Adakozni jövő vasárnapig lehet. Köszönjük szépen!
3. Előre hirdetem, hogy Dr. Márfi Gyula Érsek Úr június 19-én hétfőn, 17 órakor tartja aranymiséjét a Főszékesegyház előtt, melyre szeretettel várja a kedves testvéreket is!
4. Két programra hívom fel a testvérek figyelmét: az 1 Úton szervezésű kerékpáros zarándoklatra, illetve az Egerszalóki Ifjúsági Találkozóra. Részletek a hirdetőtáblákon olvashatók.
5. A héten kísértük utolsó útjára Csunyi Ferencné Erzsébet nővérünket, imádkozzunk érte!
6. A hét szentmiséinek és programjainak rendje:

Kategória: Hirdetés

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder