A Veszprémi Érsekség Családpasztorációs Irodájának programjai

Üzenetek a házasságról

2021. február 7. vasárnaptól naponta 5 perces videókkal jelentkezik a Veszprémi Érsekség Családpasztorációs Irodája, amelyekben különböző életkorúak és életszakaszban járók osztják meg gondolataikat a házasságról. Fiatal és régebb óta fiatal házaspárok tanúskodnak saját életükből merítve a házasság értékeiről, valamint házasság előtt állók és gyermekek is elmondják véleményüket. A bejátszások a Veszprémi Érsekség YouTube-csatornáján, és a Veszprém TV elérhetőségein – Tv-, YouTube- és Facebook-csatorna – keresztül követhetők.

Házasság ünnepe

2021. február 14-én online találkozóra hívja a házaspárokat a Veszprémi Érsekség Családpasztorációs Munkacsoportja, amikor együtt ünnepelhetik kapcsolatukat egy emelkedett hangulatú műsor keretében. A résztvevőket köszönti Dr. Udvardy György veszprémi érsek és Soltész Miklós államtitkár. A műsorban szerepel Trill Zsolt és felesége Szűcs Nelli, a Nemzeti Színház művészei, valamint a Búzás házaspár a veszprémi Gyöngyhalász Latin Zenekarból. A Rendhagyó Randevúkat szervező Tátrai házaspár lezárja és értékeli az internetes játéksorozatot. A műsor megtekinthető a Veszprémi Érsekség YouTube-csatornáján 16 órától.

A Házasság Hetének záró szentmiséje Veszprémben

2021. február 14-én vasárnap 10 órakor az Árpád-házi Szent Margit templomban lesz a veszprémi programsorozatot lezáró szentmise Dr. Udvardy György veszprémi érsek főcelebrálásával, amelynek a végén a házaspárok megáldására is sor kerül. A szentmisébe a Veszprémi Érsekség YouTube-csatornáján is be lehet kapcsolódni.


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder