2024. május 26.

NapÜnnep/EmléknapSzentmisékidőpontja és helyeEgyéb programok, megjegyzések, felhívások
Május 26. (vasárnap)Szentháromság vasárnapja9:30 Gyulafirátót
11:00 Kádárta
18:00 Gyulafirátót
Május 27.(hétfő)Canterburyi Szent Ágoston püspök (e)—————–—————–
Május 28.(kedd)—————–—————–
Május 29.(szerda)Szent VI. Pál pápa (e)—————–—————–
Május 30.(csütörtök)Szent István király ereklyéinek átvitele (e)18:00 Gyulafirátót17:00 Bérmálási felkészítő az iskolában
19:00 Felnőtt szentségi felkészítő
Május 31.(péntek)8:30 Gyulafirátót
Június 1. (szombat)Szent Jusztínusz vértanú (e)—————–
Június 2. (vasárnap)Krisztus Szent Testeés Vére, Úrnapja9:00 Gyulafirátót
11:00 Kádárta
18:00 Gyulafirátót
 
  • Jövő hét vasárnap lesz Úrnapja. Kérem, azokat, akik az oltárokat szokták készíteni, hogy június 2-án a reggeli órákban készítsék el azokat. (Ha esetleg valamelyik csapat idén nem tudja vállalni, még ma jelezze a sekrestyében.) A szentmise Rátóton – a szokásostól eltérően – fél órával korábban, 9 órakor lesz. A virágszőnyeg készítés Rátóton szombaton, június 1-én lesz. A virágokat, szirmokat, örökzöld ágakat és mindazokat, akik a virágszőnyeg készítésében szívesen részt vennének a rátóti templomban 16 órára várjuk. Kérjük, hogy a virágfejeket, virágszirmokat szín szerint szétválogatva hozzák! Mindenkinek nagyon köszönjük előre is a hozzájárulását az ünnephez!
  • Tegnap (szombaton) a Nagymarosi Ifjúsági Találkozón vettünk részt egy kisebb csapattal, bár elkapott minket egy kiadós eső, de bízom benne, hogy mindenki jól érezte magát. Ősszel újra lesz találkozó, arra is tervezünk elmenni.
Kategória: Hirdetés

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder