1. Megköszönhirdetésöm minden kedves testvérünknek, akik a héten a plébánia és a templomok körül segítségemre voltak.
  2. Hétfőtől az esti szentmisék kezdési időpontja 18 órára változik.
  3. 1-én (hétfőn) az esti szentmisét elhunyt Gazdag János és neje Julianna testvéreinkért ajánlom fel. 19 órától szülői értekezletet tartunk a 8. osztályos hittanosok szüleinek a plébánián.
  4. 2-án (kedden) nem lesz nyilvános szentmise.  
  5. 3-án (szerdán) NagySzent Gergely pápa és egyháztanító emléknapja lesz. A szentmisét hálából ajánlom fel.
  6. 4-én (csütörtökön) elsőcsütörtök lesz.Az esti szentmise előtt 17:15-től szentségimádást tartunk a plébániatemplomban.  Az esti szentmise után pedig kóruspróba lesz.
  7. 5-én (pénteken) elsőpéntek lesz. Szentmisét Kádártán is tartunk 17 órától. A gyulafirátóti szentmisét elhunyt Fenyvesi Györgyné szül. Angerman Margit nővérünkért ajánlom fel halálának 3. évfordulóján. Gyónási lehetőségek a szentmisék előtt már fél órával lesznek.
  8. 6-án (szombaton) lesz a Rab Mária búcsúja. Ezen alkalomból gyalogosan zarándokolunk el a 11 órakor kezdődő ünnepi szentmisére. Gyülekező 8:45-kor a plébániatemplomnál.  Várjuk azon testvérek jelentkezését, akik szívesen részt vennének az úton. A szentmise után agapé lesz, mindenki hozzon magával ételt és italt. Aki nem tud eljönni, de szívesen hozzájárulna az agapéhoz, kérem péntek estig hozza be a plébániára az adományát. Felhívom a testvérek figyelmét, hogy szúnyogriasztó használata nagyon érdemes.
  9. Jövő vasárnap a 9:30-kor kezdődő szentmisén lesz plébániánk Veni Sancte tanévnyitó szentmiséje.
  10.  Továbbra is várjuk azon testvérek jelentkezését, akik vállalnák, hogy rendszeres időközönként segítenek a plébániatemplom díszítésében.

 

Kategória: Hirdetés

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder