1. hirdetésA mai napon 14 órakor rózsafüzér titokcserét tartunk a plébániatemplomban. 16 órakor pedig közös imádságra hívom a testvéreket a felső temetőbe. 
  2. 3-án és 4-én (hétfőn és kedden) nem lesznek nyilvános szentmisék.
  3. 5-én (szerdán) Szent Imre herceg ünnepe lesz.
  4. 6-án (csütörtökön) 17:15-től szentségimádást tartunk a plébániatemplomban.
  5. 7-én (pénteken) elsőpéntek Szentmisét Kádártán is tartunk 17 órától. A gyulafirátóti esti szentmisét Kauker Ferencné szül. Karli Erzsébet nővérünkért halálának 20. évfordulóján, férjéért Ferencért és Kuglics Mátyás testvérünkért ajánlom fel. Mindkét szentmise előtt gyóntatás lesz.
  6. 8-án (szombaton) 9 órára várom a képviselőtestület gazdasági bizottságának a tagjait a harmadik negyedéves számvizsgálat 12 órakor a Rab Máriánál lesz szentmise. 15 órától a Szaléziánumban az Egyházmegyei Ifjúsági Iroda Szent Márton-napi kézműves délutánjára kerül sor, melyre várják az ifjakat, családokat. Részletek a hirdetőtáblán találhatók. Este nem lesz a plébániatemplomban szentmise. 18 órakor szentmisével kezdődik a veszprémi Regina Mundi plébániatemplomban a Schola Regina 20 éves jubileumi ünnepsége, melyre szeretettel várják a testvéreket.
  7. 9-én (jövő vasárnap) a Lateráni Bazilika felszentelésének ünnepe lesz. 
  8. Előre hirdetem, hogy november 11-én (kedden) 17 órától az ovisoknak Márton napi játszóház lesz a Padányi Katolikus Iskola tornacsarnokában.
  9. A héten utolsó útjukra kísértük Polgár János testvérünket, imádkozzunk érte!

 


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder