1. hirdetésMegköszönöm minden kedves testvérünknek, akik a héten segítségemre voltak a plébánia és a templomok körül.
  2. A mai napon Veszprémbe érkezik az Ifjúsági Világtalálkozók keresztje. 10 órakor lesz a kereszt és az ikon fogadása, 10:30-kor érseki szentmise, majd imaóra. 14 órakor a Viva Voce ifjúsági énekkar énekel az ifjúsági világtalálkozók dalaiból és 15 órakori ifjúsági keresztút lesz a belvárosban.
  3. 10-én (hétfőn) Nagy Szent Leó pápa és egyháztanító emléknapja lesz. 14 órakor Kádártán lesz Szépi Ferencné szül. Molnár Margit nővérünk gyászmiséje majd temetése. Este nem lesz szentmise.
  4. 11-én (kedden) Tours-i Szent Márton püspök emléknapja lesz. 17 órától az ovisoknak Márton napi játszóház lesz a Padányi Katolikus Iskola tornacsarnokában. Az esti szentmise után felnőtt katekézist tartunk a plébánián.
  5. 12-én (szerdán) szabadnapot tartok, nem lesz nyilvános szentmise.
  6. 13-án (csütörtökön) az esti szentmisét elhunyt Majkó József és neje Istenes Katalin, és a Majkó család összes elhunytjaiért ajánlom fel.
  7. 14-én (pénteken) az esti szentmisét elhunyt Kárpáti János testvérünkért és elhunyt István és Mária nagyszülőkért ajánlom fel.
  8. 15-én (szombaton) Nagy Szent Albert püspök és egyháztanító emléknapja lesz. 15 órakor ministránsfoglalkozást tartunk. Az esti szentmisét elhunyt Winkler Béla és neje Ilona és elhunyt Lajos testvéreinkért ajánlom fel.
  9. 16-án (jövő vasárnap) a diákmisén és Kádártán a Szent Erzsébet kenyerek megáldása és kiosztása lesz. Az esti szentmisét pedig Cziráki Károlyné szül. Angermann Erzsébet nővérünkért halálának 10. évfordulóján és férjéért Károlyért ajánlom fel.
  10. Előre hirdetem, hogy 2015. január 15-én a plébániai képviselőtestületek megbízatásának ideje lejár. Ezért az előttünk álló adventi időben választásokra kerül sor. Már most kérek mindenkit, hogy kezdjen el gondolkodni és esetleg családi körben beszélgetni arról, hogy kiket szeretnének a plébánia tanácsadó testületébe javasolni. Olyan személyek javasolhatók, akik 18. életévüket betöltötték, de még nem 71 évesek, megbérmáltak és keresztény nevükhöz méltó életet élnek (rendezett családi háttér, és gyakorló vallásos élet), fegyelmezett tárgyalóképességgel rendelkeznek, és hajlandók ellátni ezt a feladatot.

Kategória: Hirdetés

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder