1. hirdetésA mai vasárnap perselyadományait a Karitász javára továbbítjuk. 12 órakor Jelinkó Aliz kistestvérünk keresztelője lesz a plébániatemplomban. 15 órakor kezdődik a Gyulafirátóti Művelődési Házban A Viskó című előadás, melyet nagyon ajánlok a kedves testvéreknek. Részletek a kitett plakátokon olvashatók. Az esti szentmise keretében pedig egyik katekumenünk (hittanulónk) bérmálása és első szentáldozása lesz.
  2. 24-én (hétfőn) Szent Dung-Lac András áldozópap és társai, a vietnami vértanúk emléknapja lesz.
  3. 25-én (kedden) Alexandriai Szent Katalin szűz és vértanú emléknapja lesz. Az esti szentmisét elhunyt Zsemle János és Katalin szülőkért, valamint elhunyt Anna és Katalin nagyszülőkért ajánlom fel. A szentmise után felnőtt katekézist tartunk a plébánián.
  4. 27-én (csütörtökön) és 28-án (pénteken) nem lesznek nyilvános szentmisék. Pénteken 18 órától kóruspróba lesz a plébániatemplomban.
  5. 29-én (szombaton) 15 órakor ministránsfoglalkozást tartunk.
  6. A mai naptól jövő vasárnapig lehet jelölteket javasolni a plébániai képviselőtestület tagjai közé. A jelölteket folyamatosan szólítom meg az elkövetkezendő időben, melyben nyilatkozatukat kérem, hogy vállalják-e az indulást és a szolgálatot vagy nem. Akik vállalják, azokról fotót készítünk tabló készítéséhez. A tablót Advent 2. vasárnapján helyezzük ki szemlére. A választás Advent 3. vasárnapján kezdődik majd a lepecsételt és sorszámozott szavazólapok kiosztásával. Szavazni tíz jelöltre lehet egy lapon. A szavazólapokat Advent 4. vasárnapjáig kell a templomban elhelyezett gyűjtőbe rakni. Még azon a vasárnap estén a jelenlegi képviselőtestületből álló már kijelölt csoport a szavazatokat összeszámlálja.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder