1. hirdetésLegelőször is megköszönöm a Szentlélek Karitászcsoport tagjainak és segítőiknek az EU-s csomagok kiosztásáért vállalt áldozatos munkájukat.
  2. A múlt heti hirdetés komoly zavarokat okozott néhány testvérünknek a miserendet illetően. Szeretettel emlékeztetek mindenkit, hogy a hirdetésben található miserend a követezőképp értelmezendő: csak akkor emelek ki egy-egy napot a hirdetésben, ha aznap valamely szentet ünneplünk vagy szándékra vállalt szentmise van vagy ha nincs nyilvános szentmise. Tehát ha egy vagy több nap nincs külön megemlítve egy héten, akkor azokon a napokon köznapi szentmise van a szokott időben, tehát 18 órakor.
  3. 17-én (hétfőn) a szervita rend hét alapítójának emléknapja lesz.
  4. 18-án (kedden) és 21-én (pénteken) nem lesznek nyilvános szentmisék.
  5. 22-én (szombaton) Szent Péter apostol székfoglalásának ünnepe lesz. 15 órakor ministráns foglalkozás tartunk.
  6. Előre hirdetem, hogy február 27-én az esti szentmisére és szülői értekezletre várom az idei elsőáldozók szüleit, 28-án az esti szentmisére és szülői értekezletre várom az idei bérmálkozók szüleit. A jelentkezési lapokat ezeken az alkalmakon kapják meg a testvérek. Kérem, hogy mindenki igyekezzen úgy rendezni a programjait, hogy az érintett családokból legalább egy felnőtt részt tudjon venni ezeken a gyűléseken.
Kategória: Hirdetés

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder