hirdetés

1. Megköszönöm a kedves testvéreknek a múlt heti perselyadományokat, melyeket a katolikus iskolák gyűjtöttünk. Plébániánkról több mint 30.000 Ft-ot továbbítottunk a Főegyházmegye számára.

2. Ma 14 órakor rózsafüzér titokcserét tartunk a plébániatemplomban.

3. 3-án és 4-én (hétfőn és kedden) nem lesznek nyilvános szentmisék.

4. 5-én (szerdán) megkezdődik a nagyböjti szent idő. Hamvazószerda szigorú böjti nap: a betöltött 18 éves kortól a megkezdett 60 éves korig naponta csak háromszor szabad étkezni és csak egyszer szabad jóllakni. Húseledelt pedig a betöltött 14 éves kortól nem szabad fogyasztani. Szentmisét Kádártán is tartunk 16:30-tól. A szentmiséken a hamvazás szertartását végezzük. Bár nem parancsolt ünnep, mégis szeretettel hívom és várom a kedves testvéreket!

5. 6-án (csütörtökön) elsőcsütörtök lesz. 16 órától karitász gyűlés lesz a plébánián, 17:15-től pedig szentségimádást tartunk a plébániatemplomban. Az esti szentmisét elhunyt Schmidt György testvérünkért ajánlom fel halálának 1. évfordulóján.

6. 7-én (pénteken) elsőpéntek. Kádártán gyóntatás 16 órától, majd szentmise 16:30-tól. Gyulafirátóton 17:30-tól keresztutat végzünk, mely alatt gyóntatás lesz.  

7. 8-án (szombaton) nagyböjti családos lelki napra hívják a testvéreket a Padányi Iskolába. A főelőadást Böjte Csaba atya fogja tartani. Délután a felnőtteknek fakultációk, a gyerekeknek foglalkoztató lesz. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók. Mindenki számára nagyon ajánlom, ha valaki eddig még nem vett volna részt ilyen rendezvényen, annak itt a nagyszerű lehetőség! A rendezvényre való tekintettel a ministránsfoglalkozás plébániánkon elmarad!

Kategória: Hirdetés

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder