1. hirdetésA Magyar Katolikus Püspöki Konferencia által elrendelt nagyböjti tartós élelmiszergyűjtés a jövő vasárnapig tart. Köszönjük az adományokat!
  2. 25-én (kedden) Gyümölcsoltó Boldogasszony főünnepe lesz. A délután folyamán folytatódnak az első szentáldozásra és bérmálásra való felkészítők a plébánián. Az esti szentmisét elhunyt nagyszülőkért ajánlom fel, melyre nagy szeretettel hívok és várok mindenkit! A szentmise után felnőtt katekézist tartunk a plébánián. Kérem a testvéreket, hogy Szentírást hozzanak magukkal!
  3. 26-án (szerdán) nem lesz nyilvános szentmise.
  4. 27-én (csütörtökön) 17 órától lesz a Szaléziánumban (Veszprém, Vár u.) az Erdélyi Napok keretében egy kiállítás-megnyitó, dokumentumfilm-bemutató Márton Áron püspök atya boldoggá-avatási peréről, és kerekasztal beszélgetés. Nagy szeretettel ajánlom a testvérek figyelmébe!
  5. 28-án (pénteken) az esti szentmise előtt 17:30-tól keresztutat járunk a plébániatemplomban.
  6. 29-én (szombaton) Bódi Magdi vértanúságának évfordulóján és helyszínén, Litéren lesz megemlékezés 10 órától. A 11 órakor kezdődő ünnepi szentmisét Dr. Bosák Nándor debrecen-nyíregyházi megyéspüspök celebrálja majd. Részletek a hirdetőtáblán találhatók. Bódi Magdiról pedig megjelent egy CD, melyből néhány darab érkezett a plébániára is. Ha valaki szeretne belőle, kérem jelezze a plébánián. 15 órától ministránsfoglalkozást, és keresztúti főpróbát tartunk a plébániatemplomban.
  7. 30-án (jövő vasárnap) óraátállítás lesz, hajnal 2 órakor 3 órára kell állítani az órákat. A 9:30-kor kezdődő diákmisén keresztutat járunk a gyermekek közreműködésével.
  8. Húsvéti képeslapok a sekrestyében vásárolhatók 25 Forintos darabáron.
  9. Ismételten hirdetem, hogy plébánia nyári napközis táborára megkezdődött a jelentkezés, bátorítok mindenkit, hogy jöjjön, vegyen részt rajta, nem fogja megbánni.
Kategória: Hirdetés

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder