hirdetés

  1. A mai nappal befejeződik a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia által elrendelt nagyböjti tartós élelmiszergyűjtés. Köszönjük az adományokat!
  2. 31-én (hétfőn) 14 órakor lesz Róka Ferenc testvérünk gyászmiséje, majd temetése. Este már nem lesz szentmise.
  3. 1-én (kedden) folytatódnak a szentségfelvételi előkészítők a szokott időben a plébánián. Mivel a jövő vasárnap választások lesznek Hazánkban, az esti szentmisét erre a szándékra ajánlom fel.
  4. 2-án (szerdán) lelkigyakorlatot tartok Berhidán, így nem lesz nyilvános szentmise.
  5. 3-én (csütörtökön) elsőcsütörtök lesz. A szentmise előtt 17:15-től szentségimádást tartunk a plébániatemplomban. Ezen a napon kezdődik meg általános iskolás gyermekeink húsvéti gyóntatása a hittan órák keretén belül. Kérem az édesapákat és édesanyákat, hogy érdeklődjenek gyermekeik lelki készültsége iránt, és jó példával, figyelmeztetéssel maguk is segítsék őket a szentgyónásra való felkészülésükben.
  6. 4-5-6-án (péntek-szombat-vasárnap) lesz plébániánk nagyböjti lelkigyakorlata. A lelkigyakorlatos szentmisék előtt és alatt lesz gyónási lehetőség.
  7. 4-én (pénteken) elsőpéntek. Szentmisét és elmélkedést a lelkigyakorlatot vezető atya Kádártán is tart 16:30-kor, előtte ott 16 órától mindketten gyóntatunk majd. Gyulafirátóton az esti szentmise előtt 17:30-tól keresztutat járunk a plébániatemplomban. Az esetleges csúszásokért előre is elnézést kérünk!
  8. 5-én (szombaton) a ministránsfoglalkozás elmarad.
  9. A Magyar Honvédség kérésére hirdetem, hogy április 22-ig nemzetközi hadgyakorlat van folyamatban a katonai területeken. Ezzel együtt fokozott gép-, harc- és légijármű mozgás várható. Kérik, hogy fogadjuk megértéssel a katonai jelenlétet és zajhatásokat.
  10. A Padányi Biró Márton Katolikus Iskola első osztályosoknak szánt felvételi tájékoztatóját a hirdetőtáblákon tekinthetik meg a testvérek.
  11. Előre hirdetem, hogy április 12-én (szombaton) 9-12 óra között húsvétváró kézműves foglalkozást tartunk a plébánia melletti közösségi teremben. Izgalmas program, kérlek benneteket, hogy már most jegyezzétek be a naptáratokba!
Kategória: Hirdetés

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder