Kedves Családok!
Nagy örömmel értesítünk benneteket, hogy két új imahelyet hoztunk létre a meg nem született magzatgyermekekért és a gyermektelen családok gyermekáldásáért.
Megáldásukra 2016. július 31-én kerül sor.
A Szentkút életet fakasztó vizénél méltó helyet talál az az imahely, mely a gyermektelen családok gyermekáldásáért hivatott létrejönni. A Torna patak mentén tovább haladva a kolontári templom dombjához juthatunk. Ennek szívében rejlik a betlehemi barlang másolata, mely ezentúl a meg nem született gyermekek emlékét őrzi. A két egymástól mintegy két kilométerre található imahely a Jézus-ösvény részét képezte.
Így Főegyházmegyénkben is lesz egy olyan zarándokhely, ahol a családok gyermekeikért Isten pártfogását kérhetik!
2016. július 31-én vasárnap 16 órakor a Szent Anna napi búcsúhoz kapcsolódva Dr. Márfi Gyula érsek úr mutat be szentmisét és áldja meg az imahelyet a Devecser és Kolontár közötti Szentkútnál, majd a kolontári betlehemi barlangnál.
A Szentkút és a barlang közti patakparti utat gyalogosan is megtehetjük, zarándoklatként felajánlva családjainkért. Ehhez bárki csatlakozhat. (kb. 40 perc)
Kérésünk is lenne felétek. Az ima- és emlékhely kialakítását éves költségvetésünkből nem tudtuk volna megvalósítani. Ezért kérjük, ha családotok anyagi lehetőségei engedik, támogassátok munkánkat. Civil szervezetünk, a Reményforrás Egyesület bankszámlájára 72800054-10002261 utalhattok, a megjegyzés rovatba írjátok be: „emlékhely”.
Az imaszándékok, melyekért az imahelyek létrejöttek, a legtöbb család életében meghatározóak.
Ünnepeljünk együtt, hogy e zarándokhelyek a Főegyházmegye olyan kincseivé váljanak, ahol a Szűzanya pártfogását is kérve a házaspárok reményt és erőt kapnak családi életük kiteljesedéséhez.
Várunk benneteket!
Veszprémi Érsekség Családpasztorációs Munkacsoportja
13700001_659340327550788_4444132821080726809_n

Kategória: Egyéb

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder