Római zarándoklat IV. – Városnézés

Városnéző körsétánk alkalmával többek között meglátogattuk Szent Ágnesnek, a vértanú szűznek szentelt templomot, megcsodáltuk a Pantheont, valamint betértünk egy kis frissítőre abba a kávézóba, amelyben XVI: Benedek pápa titkára szokott reggelizni.

Szerző: hitoktato | Közzétéve: telt el a közzététel óta

Elsőáldozás

Régi gyulafirátóti hagyomány szerint Urunk Mennybemenetele ünnepén  járulnak először szentáldozáshoz, vagyis veszik először magukhoz a Mi Urunk Jézus Krisztust az ostya színe alatt az erre felkészült gyerekek. 2017. május 28-án 11 erre felkészült gyerek vette magához az Úr Jézust. A csoportképet Gulyás Tamás készítette, ez úton is köszönjük neki.  

Szerző: hitoktato | Közzétéve: telt el a közzététel óta

Plébániánk hirdetései – Pünkösd

1. Nagyon szépen köszönöm mindazoknak, akik segítettek a templomok pünkösdi felkészítésében. 2. Kérem, hogy aki teheti, virágadománnyal járuljon hozzá templomaink díszítéséhez. 3. Sokak előtt már nem titok, hogy Szaturi György kántor testvérünk búcsút vesz tőlünk, Pilisvörösváron folytatja életét és szolgálatát. Búcsúztatása egy agapé keretében történik majd Úrnapja után, ennek részleteiről Bővebben……

Szerző: plebanos | Közzétéve: telt el a közzététel óta