farsangi mulatságot január 27-én, szombaton tartjuk.

A gyerek farsang gyülekezője 13.50-től a plébániatemplom parkolójában lesz, ahonnan tűzkerékkel vonulunk át 14 órakor a művelődési házba. Jelmezverseny, játkékok, tombola, tánc és büfé várja a gyerekeket, családokat.

A felnőtt farsang 19 órakor kezdődik. A felnőtt farsangra előzetes jelentkezést és a vacsorához 1500 Ft/fő hozzájárulást kérünk. Jelentkezni a sekrestyében ma és a jövő héten lehet, jövő vasárnap (január 21.) estig lehet! Bár jelmezverseny a felnőtteknél nem lesz, azért bátorítunk mindenkit, hogy bújjon más bőrébe kicsit és húzzon farsangi maskarát!

Süteményeket, pogácsát örömmel fogadunk a gyerek és felnőtt farsangra is, rövid italokat, borokat pedig a felnőtt farsangra.

tombolához felajánlott tárgyakat a kápolnában gyűjtjük, külön a gyerekek és felnőttek részére. Megúnt, de jó állapotú könyveket, játékokat, valamint írószereket, praktikus vagy épp vicces ajándékokat egyaránt várunk jövő vasárnap estig

Várjuk segítők jelentkezését, akik a farsang előkészületeiben, lebonyolításában részt tudnak venni! Teremdíszítésben, rakodásban, szendvicsek készítésben, játékok és tombola lebonyolításában, büfében és sütis standnál is elkél a segítség. A középiskolások számára talán csábító, hogy közösségi munkaként igazolható.

A farsang bevételével a nyári hittanos tábort támogatjuk!


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder